POGINUO KUM ŠABANA ŠAULIĆA: Goca se HITNO OGLASILA, ovo je velika TRAGEDIJA
Foto: Damir Dervišagić

tragedija

POGINUO KUM ŠABANA ŠAULIĆA: Goca se HITNO OGLASILA, ovo je velika TRAGEDIJA

Niketići su, inače, prilično poznata i ugledna porodica u srpskoj zajednici

Objavljeno: 10:17h

Marko Niketić (17) koji je poginuo u stravičnoj nesreći u nedelju uveče u predgrađu Čikaga nekoliko blokova od svoje kuće, je kum pokojnog Šabana Šaulića.

Porodica Niketić je u velikoj žalosti posle tragičnog gubitka sina o kome njegovi školski drugovi i komšije imaju samo reči hvale.

Niketići su, inače, prilično poznata i ugledna porodica u srpskoj zajednici, a oni su u kumovskim odnosima sa preminulim legendarnim pevačem narodne muzike Šabanom Šaulićem, koji je pre 5 godina takođe nastradao u saobraćajnom udesu u Nemačkoj.

1 / 6 Foto: Vladimir Sporčić

- Deca su mi rekla „Nemoj da čitaš vesti i gledaš slike“. Odmah su mi se u misli vratile slike smrskanog automobila. Ponovo sam proživela trenutke kada su mi javili da Šabana više nema. Marko je bio divan dečak, život je bio tek pred njim, i da ovako strada na kućnom pragu... Nema reči kojima bih opisala tugu koju svi osećamo. Molim vas, nemojte me više ništa pitati, upravo planiramo ko će i kako da ode na sahranu, da budemo uz kumove – zaključila je Gordana Šaulić.

Na licu mesta cveće

Student koji kaže da mu je Niketić bio najbolji prijatelj rekao je za Fox 32 Chicago da su planirali da budu zajedno sledeće godine na Univerzitetu Majami-Ohajo.

Marko je bio divan dečak
Marko je bio divan dečakfoto: Printskrin Linkedin, Printskrin / You Tube/CBS Chicago

"Ne mogu ni da zamislim kroz šta prolaze njegovi roditelji, najbolji roditelji na svetu. Oni su apsolutno neverovatni. Trebalo je da budem sa njim u sobi sledeće godine na fakultetu. Uvek smo pričali o budućnosti. Nažalost, on nije dobio budućnost", rekao je on.

Drugovi iz razreda, prijatelji i porodica posetili su u ponedeljak mesto nesreće, a spomen-obeležje od cveća, krstova i rukom pisanih beležaka postajalo je sve veće.

Bonus video:

00:06

Majstori poporavljaju ogradu

(Espreso / Kurir /prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.